Speltips division 1 södra: Oskarshamn - Landskrona BoIS. 

Tvåan lockar enormt här! Landskrona BoIS åkte ur Superettan i fjol och anses av många som favoriter tillsammans med Öster. 

BoIS nye tränare Agim Sopi har till stora delar en helt ny trupp att jobba med men det behöver inte nödvändigtvis vara någon nackdel. 

Kvar i truppen finns Admir Aganovic och man har värvar Erik Pärsson från Höllviken (11 mål ifjol), Filip Pivkovski (ungdomsproffs i Blackburn och fd U21 landslagsman i Makedonien), Oskar Sverisson från Dalkurd samt Thierry Zahui som gjorde en halvsäsong i Norrby för ett par år sen. Truppen är tillräckligt bra för att konkurrera med Öster om seriesegern i Division 1 södra. 

Oskarshamn som slutade på en åttonde plats i fjol har tappat sin sin förste målvakt Lucas Hägg-Johansson som gått tillbaka till Kalmar FF och frågan är om man lyckats ersätta honom på ett bra sätt. 

En premiär är en premiär med nerverna utanpå kläderna och det är väl egentligen bara det som talar för att BoIS inte skall knipa tre pinnar här. Under försäsongen har BoIS ser bra ut och slagit bland annat Öster 1-0.

Oddset på BoIS varierar kraftigt beroende på vilket spelbolag man väljer, en del ger bara 1.70-1.75 medan bet365 betalar hela 2.15. 

Tycker 2.15 på BoIS seger här är väldigt bra! Provar medel i insats! 

Skribent: Per
15 April 2016