Här kommer ett speltips som kan ge ordentligt klirr i kassan om det sitter. Hos Nordicbet erbjuder man odds på Malmö FF att kvala till Champions League. Och oddset är i mitt tycke ganska generöst. Just nu kan man få 25 gånger pengarna vilket motsvarar en sannolikhet på runt 4 %. Visst Malmö FF må inte ha värvat speciellt mycket under försäsongen men min magkänsla säger att Daniel Andersson kommer vänta till sommaren och värva in en eller två toppspelare om inte spelet funkar under våren. 

Magnus Pehrsson må knappast gå till historien som en av de bättre tränarna och det skulle inte förvåna om han plockats in för att Daniel Andersson skall kunna styra en hel del. 

I Champions League kvalet ser Malmö FF ut att få en behaglig resa fram till play off och väl där kan ju allting hända. Låt oss kolla vilka Malmö FF kan få möta i ett eventuellt playoff vilket jag tror de når med tanke på att de lär vara seedade i både andra och tredje kvalomgången:

Olympiakos, BATE Borisov, Viktoria Plzen, RedBull Salzburg, Hapoel Be'er Sheva, Ludogorets Razgrad, Celtic, FC Köpenhamn mfl. 

Detta är bara ett litet axplock av lag, om MFF har lite flyt i lottningen kan det bli klart mindre namnkunniga lag än så med tanke på MFFs rankingpoäng. 

25 gånger pengarna motsvarar inte helt vad jag anser vara sannolikt för Malmö att nå Champions League. Jag skulle ge MFF över 20 % chans vilket skulle ge ett klart lägre odds....Känns som spelbolagen underskattar MFF här.

MFF har erfarenheten och vet vad som krävs för att ta sig till Champions Leauge. En stor del av spelartruppen har varit med förr och inför årets kval har man plockat in en riktigt rutinerad räv i dansken: Lasse Nielsen från Gent. I Gent gjorde 29-åringen 8 CL-matchen från start där han spelade 90 minuter i samtliga säsongen 2015/16. Lägg därtill ett koppel av MFF-spelare som varit med senast det begav sig i Champions League för skåningarna.

Skulle bli förvånad om man fick odds 25.00 på MFF att gå till Champions League om en månad. Tror detta odds kommer gå ner en hel del...

Väljer att lira 2 units här till hela 25.00 gånger pengen. Detta spelet är lätt värt 200 kr. Skulle spelet sitta ger det fina 5000 kr tillbaka!

Speltips: MFF till Champions League odds 25.00 hos Nordicbet

Skribent: Per
20 February 2017