Speltips Norge - Ryssland Handbolls-VM Damer. 

Första gruppspelsomgången i Damernas Handbolls VM som spelas i Danmark. 

Ryssland mot Norge som är fyllda med revanschlusta efter 2013 års VM som slutade redan i kvartsfinal där Serbien blev för svåra. 

Här har oddset på Norge gått upp en smula vilket gör att jag tycker det är lite spelvärde nu. Ryssland är visserligen inget dåligt lag men Norge är ett av världens bästa handbollslag på damsidan och spelar dessutom väldigt nära Norge. Samtliga matcher i grupp D spelar nämligen i norra Danmark (Fredrikshavn) och man kan nog räkna med ett röd blå vitt hav i publiken och då snackar jag inte om Rysslands fans.....

Norge och Ryssland möttes för bara ett par veckor sedan och den gången slutade det oavgjort 26-26. 

Nu är det dock allvar och jag väntar mig ett helt annat Norge som lär sätta högsta fart redan från början. 

I Norge hittar vi ett flertal riktigt vassa spelare. Jag tänker framför allt på Heidi Løke, Linn Jørum Sulland och Camilla Herrem men även yngre spelare som Larviks Amanda Kurtovic. 

Ryssland skall inte underskattas men tycker att Norge är ett bättre lag på pappret och bör också vinna här. Ligger även en fördel i att spela så nära Norge vilket kommer ge spelarna en extra energi på planen. 

Hos bet365 som också direktsänder Norge-Ryssland ger 1.60 på den raka ettan men väljer istället -1.5 i handikapp (Norge att vinna med 2 eller fler mål) till odds 1.80 hos bwin. 

Speltips: Norge -1.5 odds 1.80. 

Skribent: Per
4 December 2015