Kroaterna klart vassare än Norge

Handbolls EM är i full gång! Första dagen bjöd inte på några större sensationer. Favoriterna Frankrike och Kroatien vann och hemmanationen Polen kunde med nöd och näppe ta två pinnar mot Serbien i en gastkramande föreställning där polackernas målvakt räddade en straff i slutminuten. 

I mitt speltips har hittat ett ganska hyggligt odds på Kroatien mot Norge. Kroatien spelade på halvfart mot Vitryssland där man vann med 27-21. Medan Norge föll i en dramatisk match mot Island med uddamålet. 

Lagkaptenen skadad mot Island

Norge vann visserligen en träningsmatch mot Kroatien kort före EM men dessa träningsmatcher ger jag inte mycket för. Norges herrar håller inte samma klass i världen som damerna gör. Och i mötet mot Island skadade dessutom lagkaptenen Bjarte Myrhol handen och det är högst osäkert om han kan spela mot Kroatien. Ett stort avbräck för Norge.....

2.10 på -3.5 AH

De flesta spelbolag ligger runt 2 gånger på asian -3.5 på Kroatien men bet365 ger faktiskt hela 2.10. Väljer att spela en mindre slant på detta då jag anser Kroatien vara ett par klasser bättre normalt sett. Norges försvar var ganska svajigt och vore det inte för slarv från Island så skulle Island vunnit den matchen med klart större marginal. 

Speltips: Kroatien -3.5 AH odds 2.10 

Skribent: Per
15 January 2016