Speltips NFL week 12: New England Partriots gästas av Denver Broncos natten till måndag, avspark kl 02:30 svensk tid. 

Partiots är tillsammans med Carolina Panthers de enda lagen i NFL som fortfarande har idel segrar. I senaste omgången vann Patriots borta mot Bills med 20-13 och tog därmed sin 10e raka seger. 

För motståndarna Denver Broncos har det inte gått fullt lika bra, men facit är ändå riktigt hyggliga 8 vinster och 2 förluster vilket gör dem till klar etta i AFC West och det skall nog mycket till om de inte tar hem divisionen då Kansas City Chiefs är klart efter på 5 segrar och 5 förluster. 

Broncos fick kämpa hårt för segern senast: 17-15 mot Chicago Bears och det syntes att man saknade skadade Peyton Manning en smula. Visserligen stod ersättare Brock Osweiler för en ganska hygglig match men står inte alls i samma klass som Manning.

Dessvärre för Broncos del missar Manning ett par matcher till och beräknas inte vara tillbaka förrän week 15 mot Steelers. Ett klart avbräck för Broncos.

Inför Patriots-Broncos har spelbolagen sänkt linan på totala antalet poäng ganska rejält, speciellt med tanke på förra veckans resultat men även då Manning inte spelar. 

Därför kan det vara värt att lägga en slant på över 44.5 poäng som normalt är en väldigt låg lina när det handlar om två lag som Patriots och Broncos. 

Patriots snittar näst bäst i NFL och har 32.3 poäng per match, hemma har Patriots noterat 27 eller mer i samtliga förutom en match. 

Skulle tro att Patriots når runt 27-28 poäng här vilket betyder att Broncos skall klara 17-18 poäng för att klara linan. Känns verkligen inte som någon omöjlighet.

Lirar över 44.5 poäng till det generösa oddset 2.15 hos paf

Skribent: Per
28 November 2015