Speltips Wimbledon kvartsfinal herrar. 

Hemmahoppet Andy Murray ställs mot Jo-Wilfried Tsonga och det flesta är nog överens här att Murray är den självklare favoriten. Murray har 12-4 i inbördes matcher och det vore givetvis en knall om fransmannen Tsonga vann här. 

Även om jag tror på Murray-seger till slut så förväntar jag mig ingen enkel match för skotten. Sett till de fem matcher som spelarna mötts på gräs har Tsonga tagit minst ett set i varje. 

Över 35.5 games ger 2.00 hos 10bet men det spelet sitter bara vid 3-0 i set om det blir tre tiebreak där Murray eller Tsonga vinner alla, vilket är ganska osannolikt. Över 3.5 set ger 2.20 som bäst och är klart mer spelvärt än 35.5 games linan. 

Tsonga fick extra mycket vila i och med att Gasquet fick kasta i handduken i åttondelen vid ställningen 4-2 i första set. En välbehövlig extra vila då Tsonga gick en ordentlig holmgång mot John Isner (vem annars) där skiljeset slutade 19-17. 

Murray har haft en lätt väg till kvartsfinal och inte släppt ifrån sig ett enda set, nu ställs han mot klart bättre motstånd än från omgång 1 till åttondelen och frågan är om han inte får släppa ett set här?

2.20 på mer än 3 set är i mina ögon värt en liten slant. 

Speltips: Över 3.5 set odds 2.20 hos Betfair

Skribent: Per
5 July 2016