Idolfinalen väntar och många har Amanda Winberg som favorit men i de flesta omröstningar Aftonbladet, Facebook mfl så toppar Martin rätt så stort. Efter Idol i fredags låg Martin på över 50 % av rösterna och med tanke på att man tar med sig rösterna in i finalen så är chansen rätt god att Martin tar sig till de sista två. En deltagare kommer röstas bort efter de inledande två låtarna och Idollåten sjungs sedan av de två återstående idolerna.

Enligt journalister som varit på plats är Idollåten 2015 en låt som passar Martin klart bäst och Amanda sämst men Amanda har också haft problem med halsen vilket inte gjort henne rättvisa. 

Martin känns som den person som går mest hem i stugorna. Amanda är i mitt tycke den klart bästa artisten men tror Idollåten kommer avgöra var segern hamnar och om nu journalisterna har rätt känns oddset på 2.75 på Martin ganska ok. 

Mitt tips är följande i Idolfinalen:

Simon åker ut först, har troligen med sig minst antal röster från semifinalen. Sen står duellen mellan Martin och Amanda där jag ger   50-50, men då oddset på Martin är hela 2.75 är ett spel på honom = spelvärde. 

Provar spel på Martin till ett par units här. 

Skribent: Per
4 December 2015