Speltips SHL: Malmö - Örebro 2 februari.

Tycker Malmös odds är i överkant här! Örebro är verkligen ur slag och har tre raka förluster varav två stort mot jumbon Karlskrona. Senast föll Örebro med hela 8-2! 

Malmö gjorde en riktig bra match mot Skellefteå borta och kunde knipa två poäng vilket var oerhört viktigt för skåningarnas självförtroende. 

Hemma i Malmö Arena tror jag på seger för Redhawks som är klart mer formstarka än bortalaget! 

Malmö är dessutom ett riktigt boogie team för Örebro som på tre försök bara lyckats ta en poäng mot skåningarna. 

Skadeläget i Redhawks har ljusnat rejält och nu står tränare Hellqvist inför dilemmat att kanske ställa av någon av "stjärnorna".

Helt plötsligt finns Adam Burish tillgänglig igen efter sin avstängning, tillbaka är också Peter Mueller och Eric Himelfarb. 

Tillsammans utgjorde de en kedja på Malmö Redhawks träning inför tisdagsmötet med Örebro. Med sig i bakhuvudet har vi att Redhawks slog Skellefteå i lördags – utan dessa nordamerikaner. Redhawkstränaren Björn Hellkvist är hemlighetsfull när det kommer till ändringar.– Vi tar ut laget i morgon (läs tisdag), säger han till Sydsvenskan inför matchen mot Örebro. 

2.40 är ett bra odds på Malmö hemma. Och har man ännu inget konto hos Expekt så är det bara att ladda! 1000 kr i riskfritt spel förlorar man är det pengarna åter i kontanter. En bra chans att knipa 1400 kr i vinst utan risk med andra ord! 

Lirar på Malmö-seger (efter 60 min) odds 2.40. 

Skribent: Per
1 February 2016