De regerande svenska mästarna har varit inne i en sommardipp och tappat många värdefulla poäng till topplagen. Men IFK Göteborg, AIK mfl har också tappat en hel del poäng och avstånden upp är inte så stora. Visst MFF har 8 poäng upp till Blåvitt men känslan är ändå att de kommer börja tappa om Vibe drar. Vibe må kanske inte ösa in mål som förra säsongen men är en av de viktigaste pjäserna i Blåvitt. 

Malmö FF har haft problem med skador och nya spelare som inte är spelklara men mot ÖSK senast visade Arnarsson och Rodic framfötterna och lär bara bli bättre ju längre serien går. Lägg därtill Nicola Djurdjic som öste in mål i HIF-tröjan. 

Oavsett om MFF sett lite stabbiga ut på slutet så är jag ganska säker på att de kommer sluta topp 3. Tror inte DIF, Norrköping, Göteborg och Elfsborg kommer spela helt stabilt under hösten och deras dippar kommer säkerligen också.

2,30 för MFF topp 3 känns vettigt. I min bok har de fortfarande en chans på runt 50 på att sluta topp 3 vilket gör oddset 2,30 spelvärt! 

Skribent: Per
21 July 2015