Dagsfärska odds! Unibet har just kommit ut med odds på bollinnehavet i MFF-Real Madrid och satt linan vid 60.5 på Real vilket jag tycker är ganska mycket. 

Real är inte som Barcelona med massor av boll. De spelar mer på snabba omställningar och inte allt för sällan backar de till och med hem lite för att locka upp motståndarna så Ronaldo får lite ytor att jobba på. 

Mot Shakthar vann Real enkelt men vad gäller bollinnehavet låg det bara på 50 %. Detta trots att Real var en man mer i 40 minuter. 

MFF hemma är ett helt annat lag än på bortaplan och skall definitivt inte underskattas även om de möter ett av världens bästa klubblag. 

Men Real har viktigare matcher på g än MFF i Champions League, det enda man siktar på är att ta tre poäng sen skiter man nog i hur det ser ut. För i helgen väntar nämligen ett derby mot Atletico Madrid, en match som är klart viktigare för Real-spelarna....

Ett pärlband av storstjärnor med mindre skavanker stannar därför hemma i hopp om att kunna spela mot Atletico istället. Hade det varit Champions League final hade nog större delen av manskapet kunnat spela. 

Mot PSG hade MFF bara 31 % i bollinnehav men det var borta och mot ett lag som brukar gilla att äga mycket boll. 

Att MFF bör klara sig över 39,5 % ser jag som ganska sannolikt här speciellt om Real gör ett tidigt ledningsmål. Då kommer MFF lyfta upp spelet och försöka trycka tillbaka Real som hoppas kunna kontra. 

Ett spel på Real under 60,5 % spelas således och oddset är ganska ok i mitt tycke! 2,30 hos Unibet. 

Skribent: Per
29 September 2015