Speltips på den allsvenska premiären mellan Malmö FF och IFK Norrköping. 

Matchen direktsänds på TV12 och har avspark redan kl 13:00. 

Det väntas bli lapp på luckan då MFF och IFK Norrköping drar igång den Allsvenska säsongen 2016. Och mycket talar för att det blir MFF som tar de första tre poängen. 

Malmö har gått från klarhet till klarhet under försäsongen medan IFK Norrköping varit ganska ojämna. Med värvningen av Kjartansson har Rosenberg fått en ny lekkompis och i ett par träningsmatcher har även Molins sett vass ut så frågan är vem Kuhn kommer satsa på en bit in på säsongen?

I de matcher som jag sett MFF spela under våren har de ofta blivit bättre ju längre matchen varat och det kommer vi nog få se även i Allsvenskan. Att möta MFF är jobbigt och motståndarna får springa en hel del. 

Mot IFK Norrköping tror jag på ett MFF som kommer hålla i taktpinnen och ett IFK som kommer försöka kontra med Kujovic/Nyman i spetsen. Ett oavgjort resultat efter 45 minuter är ej omöjligt men mycket talar ändå för en klar MFF seger och detta lägger de troligen grunden för genom en vass andra hälft. 

Ett spel på MFF att vinna halvlek nummer 2 ger goda 2.00 hos Unibet medan en rak etta ger 1.67. 

Är även lite intresserad av att lira MFF över 1.5 mål till odds 1.74. Har svårt att se IFK hålla MFF nere under 2 mål här. 

I genrepet mot HJK Helsingfors hade MFF stor lekstuga. Matchen slutade 4-0 och då saknade ändå MFF en hel del ordnarie (HJK saknade också ett par skall tilläggas). 

Just nu erbjuder Unibet över 120 odds på MFF-IFK Norrköping och fler lär tillkomma....Här är det bara att håll utkik och se om där kommer några fler intressanta spel, speciellt på hörnor vilket lär släppas runt 24 timmar innan avspark. 

Skribent: Per
27 March 2016