Nytt speltips på Svenska Cupen. MFF mot svenska mästarna IFK Norrköping. Ett möte som jag tror MFF vinner. 

MFF såg ruskigt bra ut mot Sundsvall även om Sundsvall inte gjorde någon höjdarmatch. 

Allan Kuhn har inte varit i Malmö FF speciellt länge men kanske börjar han redan få ordning på spelet som han vill att MFF skall spela. Med Christensen på mitten har MFF fått en vass innermittfältare så frågan är vilka som kommer spela centralt i MFF nu? Lewicki och Adu är också två klasspelare och nu när Adu flaggat för att stanna hos de Himmelsblå står Kuhn för angenäma problem. 

Norrköping kommer från ett oavgjort resultat mot J-Södra där man inte imponerade speciellt mycket och frågan är om Janne Andersson och hans IFK går "all in" likt Malmö FF i cupen. Känns givetvis som MFF bör vara aningen med motiverade. 

MFF lär köra bästa tänkbara manskap om Rasmus Bengtsson åter är tillgänglig återstår ännu att se men troligen kommer han inte spelas.

1.70 på MFF hos Nordicbet känns ganska vettigt, tycker MFFs chanser att vinna efter 90 är väldigt goda. "Motivation slår klass" hade ju varit fint att kalla det egentligen men med risk att få sura kommentarer så låter vi bli. MFFs trupp känns faktiskt aningen vassare än IFKs och det skulle förvåna om Peking placerade sig före MFF i Allsvenskan 2016. 

Värt att notera att oddset på MFF i premiären är något lägre än det som är på dem nu. Lite konstigt kan tyckas med tanke på MFF hårda satsning på Svenska Cupen....

Skribent: Per
7 March 2016