Inför den Allsvenska premiären sticker jag ut hakan rejält och väljer ett spel hos Unibet som ger ordentligt klirr i kassan. Malmö FF att vinna Allsvenskan med minst 7 poäng! Ja det låter kanske att ta i men med tanke på vad Allan Kuhn har för trupp att tillgå så vore det inte helt omöjligt. 

I anfallet har man fått in en riktigt vass striker i form av Vidar Örn Kjartansson, som noterade 25 mål på 29 ligamatcher i Tippeligaen innan han drog vidare till Kina där det också blev en hel del mål. 

Sedan 2015 har laget inte tappat några tongivande spelare och med Allan Kuhns nya spelsätt kan det verkligen bli succé. Många har sågat MFFs val av huvudtränare då Kuhn inte haft någon större erfarenhet av att vara huvudtränare, men jag tror Danne Andersson vet vad han gör och i Ålborg fick Kuhn riktigt fina visord....

"Örnen" och Rosenberg lär säkerligen nå runt 30 mål tillsammans denna säsong och Berget lär nå över 10, om han inte försvinner i sommar. 

MFF har lika mycket pengar på banken som övriga Allsvenska lag tillsammans så skulle det gå grus i maskineriet under våren lär Danne Andersson inte ligga på latsidan i att hitta förstärkningar och förstärkning får man i sommar i form av Berhang Safari som ansluter från Basel där han varit strålande. En tung värvning som jag rankar som en av de bästa i Allsvenskan 2016, så bra är nämligen Safari. 

7 poäng ner kan låta mycket men med tanke på hur bra MFF:s trupp ser ut är det helt klart värt en mindre peng. Sätter man 100 kr får man ut 1600 kr i vinstpengar i början av november inte helt fel....Och väljer man en tusenlapp är vi uppe i fina 16 000 kr. Klart bättre avkastning än bankens ränta...

Jag väljer att satsa 2 units på detta spel hos Unibet! Odds 17.00

Skribent: Per
2 April 2016