Speltips Innebandy Superligan Damer. 

Har hittat ett intressant spel mellan Malmö FBC och Linköping. 

Malmö är i min bok ett klart bättre lag än Linköping. Malmö har 1 poäng efter 2 matcher, förlust i förlängning mot Rönnby 4-5 hemma och förlust borta mot Warberg med samma siffror. Hemma mot Rönnby spelade Malmö bra och vann skotten med 24-17. I matchen mot Warberg slarvades det en hel del av de skånska tjejerna och detta straffade sig. 

Linköping då? Ja de har sannerligen inte haft någon enkel start på säsongen. 4-18 i målskillnad och två raka torsk: 1-9 mot Pixbo och 3-9 mot KAIS Mora och rent spelmässigt har man inte varit i närheten av någon poäng heller. Mot KAIS förlorade man skotten 39-19 och mot Pixbo 27-13. 

Malmö bör vinna denna match med ett par bollar. I träningsmatcherna inför Superligan har man spelat riktigt bra. Man sopade exempelvis banan med en annan nykomling: Kalmarsund och vann med hela 10-2, och spelade jämnt mot Pixbo 3-4. 

I Malmö hittar vi ett flertal intressanta spelare där Ellen Rasmussen sticker ut allra mest, Ellen var lagets klart bästa poängplockare förra säsongen och styr och ställer rejält i offensiven. Såg ett par FBC matcher i fjol och Ellen var strålande och det är ingen överraskning att hon fått chansen i landslaget. En annan målvakten Beverly Smedenäs som också fått känna på landslagsspel. Bra blick för spelet och reflexsnabb som få. Kan hon bara få till igångsättningen av spelet lite mer kan "Bevan" bli hur bra som helst. 

Den raka ettan här ger 1.52 men väljer att köra -1.5 till 1.78. Gör Malmö jobbet vinner man denna match ganska komfortabelt. Tror Linköping får svårt att hänga kvar i Superligan....

Speltips: Malmö FBC -1.5 AH odds 1.78 hos betsson

Skribent: Per
6 October 2016