Speltips Maccabi Tel Aviv - Porto. Porto reser till Israel fyllt med självförtroende och kommer vara klar favorit att vinna även borta. Efter 2-0 hemma och 13-0 i hörnstatistik kan det vara av intresse att titta lite extra på hörnspelen i kvällens match. 

Visserligen är Porto ett klart starka lag hemma än borta, men Maccabi Tel Aviv ser jag som ett av dom sämsta lagen i Champions League. 

Trots bortaplan förväntar jag mig ett stort bollinnehav av Porto. Hemma låg bollinnehavet på 59-41 och skulle bli förvånad om det inte landar på runt 55-45 för Porto borta. 

Vad gäller hörnspel har jag hittat ett intressant lir på Porto -1.5 hörnor. Med tanke på hur det såg ut senast och att Porto skapar klart mer hörnor än Tel Aviv är ett spel på detta mycket lockande. 

Hos Paf ger -1.5 i hörnor på Porto 1.75 medan Nordicbet betalar 1.70. 

Troliga startelvor Maccabi Tel Aviv-Porto:

Maccabi Tel Aviv: (4-3-3): Rajkovic; Tibi, Garcia, Ben Haim, Ben Harush; Mitrovic, Alberman, Peretz; Micha, Zahavi, Ben Basat.

Porto (4-3-3): Casillas; M. Pereira, Martins Indi, Marcano, Layun; D. Pereira, Neves, Imbula; Corona, Aboubakar, Brahimi.

Väljer Porto -1.5 i hörnor bra odds med tanke på hur det såg ut senast och det faktum att Porto är ett klart bättre lag än Tel Aviv. 

Skribent: Per
4 November 2015