Hittat ett ganska intressant odds i Luxemburg - Sverige matchen. 

Sverige fick med nöd och näppe med sig en poäng i första VM-kvalmatchen mot Holland hemma på Friends Arena. Nu väntar på pappret klart enklare motstånd i form av Luxemburg. Men frågan är om Luxemburg är den blåbärsnation som många tror att den är? 

Enligt mig är Luxemburg klart bättre än nationer som Gibraltar, San Marino, Andorra och Liechtenstein och ser man på förra EM-kvalet så lyckades Luxemburg faktiskt klämma sig före Makedonien. 

Att det kommer bli en enkel seger nere i Luxemburg har jag svårt att se. Sverige brukar sällan göra mer än vad man skall mot sämre motstånd. Och tar man en titt i backspegeln på EM-kvalet släppte Luxemburg som mest in 4 bollar. 

Hur Sverige kommer ställa upp är ännu skrivet i stjärnorna men Marcus Berg är tämligen gjuten på topp, sen är frågan om Janne Andersson kör med Guidetti, Toivonen eller Nyman. Hade jag fått bestämma hade jag nog faktiskt kört med Ola Toivonen som gjort det bra nere i Franska ligan. 

Oavsett hur Sverige ställer upp tror jag inte på någon målorgie. Senast Sverige gjorde mer än 3 mål i en och samma match var mer än 2 säsonger sedan..ja faktum är att vi får bläddra tillbaka ända till den 14 augusti 2013, då Sverige slog Norge med 4-2 i en träningslandskamp. 

Oddset på raka tvåan ligger på runt 1.30-1.35 vilket säkert kan locka en och annan till en kombo, men jag väljer istället att köra tvåan + under 3.5 mål. Detta spel ger goda 2.20 hos betstars som brukar bjuda på fina odds på dessa spel (1x2 + antal mål)

Speltips: Luxemburg - Sverige: Sverige vinner + under 3.5 mål odds 2.20 hos betstars.

Skribent: Per
5 October 2016