Har hittat ett intressant spel i SHL där Malmö verkligen har problem. Eller problem och problem. Skåningarna är klara för SHL kommande säsong och kan egentligen bara spela av denna match. Det enda för dem som står på spel är äran och möjligtvis att bli Skånes bästa lag. 

Influensa och skador hos Malmö

Men låt oss då kolla vad de har för problem! Jo Malmö saknar massvis med spelare inför matchen mot LHC. Så illa att man faktiskt fått ta in två J18 spelare för att få ihop fullt lag. Totalt finns 8 forwards + 5 backar med mot LHC + 2 målvakter. Resten är skadade eller ligger däckade i influensa. 

Linköping har en hel del att spela för och kommer säkert inte vila på "hanen" här. Vid förlust kan de nämligen tappa den viktiga fjärde platsen till Färjestad och vid seger kan de faktiskt ta sig upp på 3e plats vilket kan vara en fördel längre fram i SHL-slutspelet. 

Bra odds på över 3.5 mål på LHC

LHC vann mot Malmö borta senast med 4-1 och skulle tro att man bör göra över 3.5 mål även denna gång! Ett spel på över 3.5 mål på LHC mot ett skadeskjutet Malmö ger goda 1.85 och det är bara att tacka och ta emot! Oddset hittar du hos Ladbrokes. 

Skribent: Per
8 March 2016