Speltips: Kroatien - Spanien. 

Kroatien eller Spanien vilket lag tar hem gruppsegern i Grupp D? Spanien sitter i förarsätet efter 2 raka segrar medan Kroaterna på 4 poäng, måste vinna för att ta sig förbi. 

Spanjorerna är favoriter i denna match som är ganska svår att analysera. Kommer kroaterna satsa allt de har framåt och på så vis riskera andraplatsen till Tjeckien som vid seger kan ta sig förbi? Ett oavgjort resultat kan räcka för Kroatien att nå andraplatsen men helt safe är det inte...Tjeckien kan nämligen vinna mot ett redan avsågat Turkiet men ett flertal bollars marginal. 

I detta speltips provar jag över 3.5 offsides. Det lär bölja en hel del fram och tillbaka här och Spanien kan nog nästan nå denna linan själv. I de två inledande matcherna har spanjorerna noterats för 8 offsides och kroaterna för 1. Tror vi kommer landa på 1-2 på Kroatien och 4-5 på Spanien. 

Startelvor Kroatien - Spanien

Startelvorna är ännu inte satta men enligt medier i Kroatien och Spanien kan vi få se följande:

Kroatien, (4-2-3-1 formation): Subasic; Srna, Corluka, Vida, Strinic; Badelj, Modric; Brozovic, Rakitic, Perisic; Mandzukic

Spanien, (4-3-3 formation): De Gea; Juanfran, Pique, Ramos, Alba; Fabregas, Busquets, Iniesta; Silva, Morata, Nolito

Två offensiva lag med en hel del kvalitet. Silva, Morata och Nolito i Spanien mot Rakitic, Modric, Perisic och Madnzukic i Kroatien. 

Speltips: Över 3.5 offsides odds 1.70 hos Unibet. 

Skribent: Per
21 June 2016