Äntligen är NFL igång! Efter ett långt uppehåll väntar drygt 5 månader av amerikansk fotboll i världsklass. 

I öppningsmatchen: Panthers mot Broncos drog Broncos det längsta strået genom att vinna 21-20 i en spännande och sevärd kamp där Panthers Graham Gano missade ett 50 yards field goal med 4 sekunder kvar på klockan. 

På söndag väntar en hel drös med matcher i NFLs första omgång. En av dessa är i Jacksonville Florida där Jaguars tar emot Packers. 

Packers är favoriter att vinna denna match och det kan jag väl köpa. I quaterbacken Aaron Rodgers har man ett vass vapen framåt och med Jordy Nelson skadefri har man en av NFLs vassaste Wide Receiver.

Det är mycket möjligt att Packers kniper segern här men jag provar att lira Jaguars vinnare i sista quatern. Anledningen till detta spel beror till stor del av vädret. Prognosen pekar på en riktigt varm dag med temperaturer runt 30-35 grader och strålande sol. Lägg därtill en luftfuktighet runt 85 %. Detta är inget som spelarna i Packers är speciellt vana vid vilket hemmalagets är. 

Om Packers skall ha chans att vinna denna matchen gäller det nog att sätta i stöten innan sista quatern där jag tror Jaguars kommer ha mest energi kvar i tanken. 

Speltips: Kör 3 units på Jaguars att vinna sista quatern odds 2.40 hos WilliamHill. 

Skribent: Per
10 September 2016