Speltips EM-playoff match 2: Irland-Bosnien. 

Första mötet slutade lite överraskande 1-1 och nu är det fördel Irland. 0-0 eller Irländsk seger och Irland spelar EM 2016. 

Irland gör sällan speciellt många mål och det skulle inte förvåna om man går för att spela 0-0 då detta resultat räcker för att ta gå till EM. 

Bosnien lär även vara det lag med störst bollinnehav borta då de måste ta tag i taktpinnen. I första mötet var det stort övertag vad gäller bollinnehav för Bosnien: 59-41 % men på Irland lär det Bosnien inte ha fullt lika stort bollinnehav möjligen 55-45 eller liknande. För den som tror på ett Bosnien som har mest boll kan ett spel på Bollinnehav över 52.5 % för Bosnien vara av intresse, detta ger 1.75 hos Paf. 

Jag väljer dock hörnspel. I första matchen fick vann Bosnien bara med 3-2 men hade snudd på en hel del. Tror de har minst 50 % chans att skapa flest hörnor i Dublin. Hos Paf ger Bosnien att få flest hörnor hela 2.32 vilket känns ganska högt. Irland lär ligga ganska lågt med sitt lag och bjuda Bosnien på en hel del hörnor. 

Troliga startelvor Irland-Bosnien

Så vilka startelvor kommer vi få se mellan Irland och Bosnien. Blir det samma elvor som sist? Här är de troliga startelvorna:

Irland:

Randolph; Coleman, Keogh, O'Shea, Ward; Hendrick, Whelan, McCarthy, Brady; Hoolahan; Walters 

Bosnien: 

Begovic; Mujdza, Sunjic, Spahic, Zukanovic; Visca, Pjanic, Besic, Lulic; Ibisevic, Dzeko

Speltips: Bosnien flest hörnor odds 2.32. 

Skribent: Per
16 November 2015