Speltips Coppa Italia 15 december avspark kl 21:00. 

Coppa Italia är framme i åttondelsfinal och samtliga matcher går att följa på bet365 för den som är intresserad. Perfekt för den som vill roa sig med lite fotboll nu i veckan då Champions League lyser med sin frånvaro. 

Ikväll ställs Serie A-ettan Inter mot Cagliari som just nu spelar i Serie B där man ligger två efter Crotone. 

Inter har visat fin form på sistone, 6 vinster på de 7 senaste varav samtliga utan att släppa in något mål. Faktum är att Inter inte släppt in något mål hemma sedan den 27e september, sedan dess har man spelat 4 hemmamatcher i Serie och och inte släppt in något mål. 

Cagliari är på väg upp i Serie A igen men både Bari och Novara skuggar dem i toppen av Serie B. Ettan och tvåan går rätt upp medan lag 3-8 får kvala i ett play off-spel. 

Cagliaris bortafacit i Serie B är 3-3-3 och 11-10 i målskillnad detta att jämföra med Inters hemmafacit i Serie A på: 6-1-1 och 10-4. 

Tror inte vi kommer få se någon målorgie här. Inter är väldigt tajta bakåt vilket också märks i ligaspelet. På 16 matcher har de svartblå randiga bara släppt in 9 mål bakåt vilket är klart lägst i hela Serie A. 

Inters troliga elva ser ut enligt följande:

Handanovic - Miranda, Nagatomo, Jesus, Murillo - Guarin, Melo, Medel, Brozovic, Telles - Icardi 

Hos Ladbrokes betalar Inter att vinna och hålla nolla hela 2.50 och med tanke på hur bra försvarspelet sett ut i Inter så känns ett spel på detta ganska lockande!

Provar 4 units till oddset 2.50 här och lutar mig tillbaka och håller tummarna. 

Skribent: Per
15 December 2015