Speltips Allsvenskan: Norrköping - Djurgården. IFK Norrköping har ofta haft fördelen att spela för MFF vilket passat dom riktigt bra. Spela och sen sätta press på MFF vid seger. Nu är det dock omvänt. MFF spelade i söndags och nu är det press på IFK Norrköping att ta tre poäng för att återta ledningen. Något som jag inte tror kommer passa "Peking" speciellt bra. 

Djurgården gjorde en riktig plattmatch i Tvillingderbyt mot AIK men har svårt att se dem göra en lika dålig match nu. Man har ett stark lag och bör kunna hota ett lag som IFK Norrköping. 

I skrivande stund har inte IFK Norrköping presenterat sin trupp, men sedan tidigare saknas Andreas Blomqvist, Jón Gudni Fjóluson, Nikola Tkalcic och David Mitov Nilsson.

I Djurgårdens trupp saknas Mathias Ranégie som är avstängd efter sitt tredje gula kort mot AIK. Sedan tidigare är Marcus Hansson och Seon-Min Moon utanför truppen på grund av knäproblem. Det mest troliga är nog att Amandu Jawo eller att Magnus Eriksson spelar högre upp i banan. 

Tycker 2.30 på X2 hos bet365 är lite väl högt här, och tittar man på konkurrenternas odds sticker det ut ganska mycket. Unibet har näst bäst odds på X2 och ger 2.15. 

Börjar nerverna spela spratt för IFK nu? Inte omöjligt. Peking har haft lite flyt i de senaste matcherna en utvisad spelare i motståndarlaget både mot HIF och Östersund har bäddat för 6 av 6 poäng.

Lirar medel i insats här. Speltips X2 odds 2.30. 

Skribent: Per
25 September 2016