Här kommer ett vinnarspel på IFK Kristianstad i herrarnas Elitserie i Handboll.

IFK Kristianstad är i mitt tycke det klart bästa laget i Elitserien och visat styrka genom 11 raka segrar vilket verkligen imponerar. 

Alingsås, Ystad och möjligen Lugi kan i sina bästa stunder spela ganska jämnt med IFK men i det långa loppet tror jag ändå på SM-guld för de regerande mästarna från Kristianstad. 

När Champions League spelet är förbi (tror dessvärre inte IFK når speciellt långt) kan Kristianstad lägga allt fokus på Elitserien och på så vis också inte slita på spelarna som man gjort under hösten. 

Som grädde på moset har IFK gjort en riktigt vass värvning nu i slutet av november genom att signa islänningen Olafur Gudmundsson säsongen ut. Gudmundsson representerade IFK Kristianstad säsongerna 2012/2013 & 2013/2014 återvänder till IFK från tyska Bundesligalaget Hannover. 

Nej jag kan verkligen inte se något lag stoppa IFK på deras jakt efter andra raka SM-guldet. 

SM-finalen i handboll spelas söndagen den 22 maj i Malmö Arena och vi kan nog förvänta oss ett stort publikhav av färgen orange! 

Speltips: IFK Kristianstad SM-guld 2015/16 odds 2.50 hos Paf.com.

Fördelen med Paf.com är att man får 200 kr tillbaka i kontanter samt 500 free spins, ett riktigt bra erbjudande för nya kunder!

Skribent: Per
24 November 2015