Speltips: IFK Kristianstad - FC Barcelona i herrarnas Champions League. 

IFK Kristianstads insats i CL har varit över förväntan med tanke på vilket tufft motstånd som de svenska mästarna stött på. I senaste matchen föll man mot storlaget Vardar borta med ynka två mål 38-36 och i omgången innan blev det oavgjort hemma mot polska: Vive Kielce 35-35. 

Visserligen är chansen att nå en slutspelsplats mikroskopisk men skulle IFK slå Barcelona är dörren öppen på nytt. 

Barcelona är utan tvekan ett av världens bästa klubblag i handboll men har då och då sina svackor. I mötet mellan Barca och IFK nere i Spanien var det ytterst jämnt där Barcelona till slut kunde stå som segrare med 34-32. 

Inför mötet i Kristianstad är Barcelona givetvis favoriter men IFK har visat att de kan mäta sig med de allra bästa och hemma lär de knappast vika ner sig i första taget.  

Barcelona saknar viktige Marko Kopljar, ett klart avbräck för mästarklubben. 

Med över 5000 fanatiska hemmafans tror jag att IFK kan hålla jämna steg med Barcelona och förhoppningsvis till och med skrälla och vinna! Ja större under har skett och med en bra start är det fullt möjligt!

Provar ett asian handicap spel på IFK +4.5 mål, tror inte IFK förlorar med mer än 4 bollar om de nu förlorar. Senast blev det som sagt 2 måls förlust. Ett spel på +4.5 på IFK ger 1.87 hos paf.com och provas till ett par hundralappar! 

Skribent: Per
24 February 2016