Speltips Handbolls VM damer. Kvartsfinal: Holland mot Frankrike. 

Holland har verkligen överraskat VM och mot Sverige såg man länge ut att gå mot seger annars hade man varit helt 100 procentiga men med lite slarv fick de bara 1 poäng mot Sverige vilket dock räckte till gruppseger. I åttondelen körde Holland över Serbien med hela 36-20 men nu väntar betydligt tuffare motstånd i form av Frankrike som tillhör en av favoriterna. 

De flesta spelbolagen tror på en ganska målfattig match och ser man till Frankrikes resultat så är det kanske inte hel otroligt. Men Holland gillar att spela i högt tempo och vill säkert ösa på från start. Därför känns ett spel på över 47.5 mål inte helt främmande här. 

Sett till Hollands matcher i VM har samtliga gått över 50 mål. Minst antal mål var det i mötet med Polen där det stannade vid 51 mål totalt. 30 för Holland och 21 för Polen. 

Med sina storskyttar tror jag Holland bör kunna nå en 25-26 bollar och min känsla är att Frankrike bör nå något liknande. Hollands försvar är inte helt vattentätt även om de bara släppte in 20 mål mot Serbien senast, men känslan där var att Serbien gav upp ganska tidigt. 

WilliamHill ligger klart högre upp i odds än konkurrenterna på detta spel. Hos dem ligger över 47.5 mål på 1.95 vilket är runt 0.10 högre än de som erbjuder näst bäst odds. 

Mitt speltips: Över 47.5 mål odds 1.95 hos WilliamHill

Skribent: Per
16 December 2015