Speltips: Hammarby - Tillberga Västerås 

Drar iväg ett lir på Elitserien i Bandy där Tillberga gästar Zinken. 

Hammarby åkte överraskande på en förlust mot Vetlanda senast och sedan viktige anfallaren Misja Pasjkin skadade sig i mitten av december har Bajens spel inte stått att känna igen. 

Men mot Tillberga är Paskjkin åter tillgänglig vilket lär lyfta anfallsspelet en hel del. Hemvändaren Misja Pasjkin stod för ett hattrick i det mötet som slutade 8-2 i en match som Hammarby dominerade rätt klart. 

Tillberga var lite hajpat i början och slog överraskande SAIK i inledningen men har sedan dess dalat rejält. Västeråslaget har släppt in hela 116 mål och har -42 i målskillnad efter 18 spelade...

Räkna med en kall afton då kvicksilvret lär krypa ner mot 6-8 minus, där ett taggat hemmalag vill visa publiken på Zinken att förlusten mot VBK bara var ett olycksfall i arbetet. 

Med Pasjkin tillbaka tror jag på ett helt annat anfallsspel än vi fått se i de senaste matcherna! Kör handikappspel på Bajen -4.5 odds 2 gånger pengarna. Senast lagen möttes var det 6 mål som skiljde och då lira Tillberga dessutom hemma. 

Hammarbys hemmafacit: 6-2-1, 47-34 

Tillberga bortafacit: 2-0-7, 34-52

Skribent: Per
12 January 2016