Dammar till med ett speltips från den skotska Premier League där Hearts gästar Hamilton på New Douglas Park. 

Hearts är ett topplag i den skotska högstaligan. Laget ligger för närvarande på 4a på 40 poäng efter 22 spelade matcher. Senast blev det proppen ur hemma mot Motherwell 6-0. 

Annat var det för Hamilton som åkte på en rejäl stjärnsmäll mot Celtic senast: 1-8 i baken på Celtic Park. 

Normalt skall det vara klasskillnad på lagen här. Hamilton har ingen vidare form heller. På de senaste 10 har man bara en seger. 

Hearts har en riktigt bra form och är obesegrade i 13 av de senaste 14 matcherna i Premier League. För ett par veckor sen fixade man oavgjort mot Celtic vilket var en riktig fjäder i hatten. 

Senast lagen möttes vann Hearts med 2-0. 

Positiva nyheter i Hearts är att vice-kapten: Morgaro Gomis ser ut att kunna spela. I 6-0 segern mot Motherwell var han inte med i truppen. 

Däremot kan Nicholson sparas då man inte vill riskera hans problem med knäna på konstgräset i Hamilton. Men Hearts huvudtränare är ändå positiv och tror att båda spelarna skall kunna vara tillgängliga för spel på söndag. Det ser bättre och bättre ut för varje dag som går säger Robbie Neilsson till media. 

Spelar på raka tvåan här. Formen och spelartruppens kvalitet talar för bortaseger även om det är konstgräs som gäller! Hamilton har verkligen haft problem speciellt i försvaret! 15 insläppta på de 4 senaste talar lite om deras problem just nu. 

Odds 2.10 hos WilliamHill vilket är det bästa på Hearts just nu. 

Skribent: Per
21 January 2016