NFL speltips omgång 2. 

NFLs andra spelomgång bjuder på en riktig höjdarmatch: Green Bay Packers vs Seattle Seahawks på Lambeau Field Packers hemmaborg. 

I omgång 1 tog Packers en planenlig seger mot Chicago med 31-23 medan Seattle Seahawks överraskande föll mot St Louis Rams med 34-31 efter förlängning. 

Har hittat ett intressant spel inför denna högintressanta match där det verkligen kan gå hur som helst. Men känslan är att hemmalaget kommer dra det längsta strået. 

Hemma på Lambeau Field har Green Bay Packers inte förlorat mot Seattle Seahawks sedan 1999 och att komma till enorma Lambeau Field med Packers fanatiska fans är inte lätt. 

Vad gäller mitt spel väljer jag Aaron Rodgers (QB i Packers) över 282,5 passing yards. Ett spel som har bra spelvärde. De flesta spelbolags linor ligger klart högre än 282,5 och ger inte mycket mer i odds. 

Visserligen blev det bara 189 passing yards för Rodgers i senaste matchen mot Chicago men där satsade Packers mest krut på runningplays istället för längre passningar något som jag tror är nyckeln till framgång i matchen mot Seahawks vilket talar för att vi får se en helt annan strategi från Packers denna gång. 

Lirar 282,5 passing yards eller mer på Rodgers! Odds 1,85 hos bwin. 

Skribent: Per
20 September 2015