Speltips Frölunda - Skellefteå match 4:7. 

Tidigt nedsläpp ikväll, redan kl 18:00, detta för att TV4 skall sända någon skit på bästa sändningstid heter det....ja vi får väl nästan hoppas matchen går till förlängning bara för det =).

Frölunda vann match 3 på ett övertygande sätt. Trots massvis med utvisningar emot sig lyckades göteborgslaget vinna med 3-1 och Johan Gustafsson i målet var glimrande. 

Nu väntar ett utsålt Scandinavium och jag har svårt att se Frölunda torska hemma på nytt. Dags att ta rejält kliv mot det där SM-guldet som Frölunda så länge suktat efter. Senast Frölunda tog SM-guld var 2005 så det är hög tid tänker göteborgarna!

Har hittat ett intressant speltips som sticker ut i odds jämfört med de andra spelbolagen. Frölunda över 2.5 mål till hela 2.65 hos bwin. Ja oddset stämmer var inne och kollade nyss. Övriga bolag kör runt 2 på detta spel som jag tycker är ganska ok. Frölunda har som sagt hemmais och gjorde 3 mål på SAIK senast. Hemma brukar de göra en hel del mål och senast var nog bara en plump i facit. 

SAIKs förstekeeper Markus Svensson, kan vara spelklar inför kvällens möte, men det behöver inte betyda speciellt mycket. Att kliva in igen efter skada är inget drömscenario för Svensson och sett till de två senaste matcherna som Svensson spelat i Scandinavium har det väl gått sådär...6-2 och 6-3, då snackar vi inte tennis utan ishockey.

Frölunda har snittat 3.57 mål hemma i grundserien denna säsong....Så över 2.5 mål här till 2.65 måste provas!

Speltips: Frölunda över 2.5 mål odds 2.65 hos bwin. 

Skribent: Per
21 April 2016