Dags att plocka in ett spel innan oddset droppar.

Lag Nordamerika U23 är klart underskattade i World Cup i min mening. Detta är ett gäng med massvis med talang och en hel del sug efter framgångar. Visst här finns inte mycket till rutin, men tror all framåtanda kommer räcka så det blir över för detta lag. 

Nordamerika har flera vassa lirare, Calgarys Johnny Gaudreau,  en riktig speedkula som inte bangar för att går rakt på mål.

Talangen Jack Eichel från Buffalo draftades som nummer två bakom McDavid 2015 med ett enormt driv i allt han gör över hela banan.

 Lägg därtill Dylan Larkin Detriot, Ryan Nugent Hopkins, Edmonton och Jonathan Rouin, Tampa Bay. Spelare som kommer lysa starkt på NHL-himlen de närmsta åren. 

I offensiven har Nordamerika även årets draftetta, Auston Matthews, som ska debutera i Toronto Maple Leafs när World Cup är över.

I defensiven har man Stanley Cup vinnaren Matt Murray mellan stolparna och bland backarna hittar vi spelare som Aaron Ekblad, Morgan Rielly och Shayne Gostisbehere.

Finland då? Javisst har man en hel del klasslirare som supertalangen Patrik Laine, lagkaptenen Mikko Koivu och målvakterna Rask och Rinne, men känslan är att den finska World Cup truppen inte är lika vass som Lag Nordamerikas. Tycker inte finnarna skall vara favoriter här. I matcherna mot Sverige imponerade inte finnarna speciellt mycket. 

I skrivande stund leder Lag Nordamerika mot Lag Europa i en träningsmatch med hela 5-1 efter en period! Jag passar på innan oddset på Nordamerika droppar vilket jag tror det kommer göra ganska snart!

Hos bwin ger den raka tvåan 2.90 vilket är klart högre än Unibets 2.35 och betssons 2.45.

Speltips: Nordamerika vinner odds 2.90 hos bwin.

Skribent: Per
11 September 2016