Speltips FC Rosengård - Frankfurt, damernas Champions League kvartsfinal 1:2. 

Ikväll vankas det Champions League fotboll i Malmö och på menyn har vi de svenska mästarna FC Rosengård mot de regerande Champions League mästarna: 1.FFC Frankfurt. 

Tappat sin skyttedrottning

Spelbolagen har Frankfurt som klara favoriter och visst, de vann förra året, men har sedan dess tappat en hel del spelare däribland skyttedrottningen: Célia Šašić, som stod för 14 fullträffar i CL förra säsongen! 

I mitt tycke är 1.FFC Frankfurt må hända ett lite bättre lag än FC Rosengård men formen verkar inte vara på topp och i helgen blev det förlust 1-3 mot Wolfsburg efter en mindre bra insats. 

I ligan är Frankfurt på tredje plats klart efter ledande Bayern München som ser ut att gå mot ligatiteln. På 16 matcher har det blivit 10 vinster, 1 oavgjord och 5 förluster. 

FC Rosengård genrepade med att vinna den svenska Supercupen mot Linköping med 2-1 och lär komma heltaggade till mötet med Frankfurt hemma på Malmö IP där de brukar vara svårslagna. 

Tror inte Rosengård förlorar ikväll. Laget känns väldigt välbalanserat och med nyförvärv som Gaelle Deborah Enganamouit som imponerade stort förra säsongen har skåningarna ett ess i rockärmen. 

Högt odds på dnB Rosengård

Hos WilliamHill ger draw no bet på FC Rosengård hela 2.50 vilket är klart mer än andra bolag som ligger på max 2.25. Tycker 2.50 är ett bra odds på FC Rosengård att vinna (oavgjort = pengarna tillbaka). För den som vill lira en rak etta ger detta 3.25 även detta hos WilliamHill, även detta odds är klart bättre än konkurrerande spelbolag som ligger runt 3.00-3.05.

Hur startelvorna kommer se ut återstår att se men räkna med liknande som FCR hade i Supercupen mot Linköping.

Mitt speltips här: FC Rosengård dnB odds 2.50.

Skribent: Per
23 March 2016