Intressant odds i Europa League! FCK-Ludogorets. 

Första matchen i Bulgarien vanns visserligen av FCK med 2-1 men Ludogorets var det bättre laget under 90 minuter i mitt tycke. Statistiken i första matchen från UEFAs hemsida säger kanske lite om detta:

Avslut: 11-5

Avslut på mål: 4-3

Bollinnehav: 60-40 %

FCK fick ett tidigt ledningsmål vilket gjorde att danskarna kunde spela lite på resultatet medan Ludogorets fick jaga. I mitten av andra kom 0-2 men med 10 minuter kvar gör bulgarerna 1-2 ett mål som var ytterst nödvändigt för att ha någorlunda chans i returen.

I FCK får man klara sig utan Gregus och Kvist som är avstängda. Gregus är kanske inget jätteavbräck men Kvist avstängning är desto tyngre. 

Tycker FCK är lite väl stora favoriter här. Ludogorets är i grund och botten ett minst lika bra lag. I den bulgariska ligan är Ludogorets överlägsna, just nu leder man med 7 poäng med en match mindre spelad (18 feb). På 19 matcher har man bara förlorat en. 

Hos Bet365 ger man 2.20 på Ludogorets att klara minst oavgjort ett odds som är klart högre än hos konkurrenterna, här ligger de flesta på 2.05-2.10. 

Väljer medel i insats här. Väntar mig ett Ludogorets som kommer heltaggade till Parken. Återstår att se om de får bättre utdelning än hemma. 

Speltips: Ludogorets +0.5 AH odds 2.20 hos bet365. 

Skribent: Per
18 February 2017