Dags för andra matchen i tredje omgången av Champions League kvalet där "svensklaget" FC Köpenhamn ställs mot rumänska mästarna Astra Giurgiu. 

Första mötet nere i Rumänien slutade 1-1 efter att rumänerna gjort ett tidigt ledningsmål men där sedan FCK åt sig i allt mer i matchen och rättvist kunde sätta 1-1. 

1-1 är ett resultat som FCK borde gå vidare på. Hemma i Parken är de danska mästarna starka och allt annat än ett danskt avancemang och garanterat 50-70 miljoner kronor (minst EL-gruppspel) vore en skräll här. 

Men känslan är ändå att det inte kommer bli någon lätt match för FCK. Astra Giurgiu stod upp bra på hemmaplan. 

0-0 är ett resultat som räcker för FCK så det väntas nog ingen jätteanstormning i början. För Astras del gäller det att göra minst ett mål och sedan hoppas att hålla tätt bakåt. 

Hur lagen kommer ställa upp är ännu oklart men här är de troliga startelvorna:

FCK: Olsen – Ankersen, Johansson, Jørgensen, Augustinsson – Verbic, Delaney, Kvist, Falk – Santander, Cornelius

Astra Giurgiu: Lung jr. – Vangjeli, Sapunaru, Fabricio, Junior Morais – Seto, Lovin, Boldrin – Boudjemaa, Teixeira, De Amorim

FCKs norska tränare Ståle Solbakken har fått en strålande start i ligaspelet. 11-0 på 3 matcher är vad man kan kalla en riktig smakstart. 

Inför mötet med Astra har Solbakken angenäma problem. Ludwig Augustinsson är tillbaka efter skada och väntas återta platsen som ytterback och vad gäller anfallet står valet och kvalet mellan Cornelius och nye Andrija Pavlović, min känsla är att norrmannen väljer "Corner" före Pavlović. 

Hos spelbolagen tror man på klar dansk seger om man skall tro oddsen. +1.5 på Astra har gått upp från 1.55 till hela 1.90. Förmodligen med tanke på FCKs fina form. Men FCK går som sagt vidare på 0-0 och uddamålsseger så tycker ändå oddset lockar en hel del!

Speltips: Astra +1.5 AH odds 1.90 hos Unibet

Obs! Matchen direktsänds på Unibet livestream med start kl 19:45 lagom till när Sverige - Colombia i damernas OS-matcher håller på att ta slut! 

Skribent: Per
3 August 2016