AIK fick med nöd och näppe med sig 1-0 från Tele 2 Arena där första mötet mellan dem och FC Europa spelades. Ett FC Europa med ett gäng amatörer / halvproffs. 

I helgen följdes 1-0 segern upp med 1-1 mot Malmö FF, ett resultat som inte AIKarna var helt nöjda med då det fortfarande är hela sju poäng upp till just Malmö FF. 

Nu väntar returen nere i Gibraltar och vi kan vänta oss en match i ganska lågt tempo med tanke på den höga temperatur som väntar. 

Dessvärre direktsänds matchen inte på svensk tv men för den som vill se matchen har jag hittat en livestream som kan vara värd att kolla upp:

http://wiziwig.ru/soccer/watch-a81313-college-europa-vs-aik

Om länken funkar återstår att se annars kan det vara läge att kolla sportlemon.tv eller liknande. 

Till mitt speltips. Första matchen slutade som sagt 1-0 och nu väntar returen där jag tror på få mål och en ganska seg tillställning. Hos Mybet kan man få fina 1.85 (hos Mybet) på att båda lagen inte gör mål. Ett odds som är klart högre än hos konkurrenterna. Tror inte AIK släpper in några mål här. Norling är medveten att hålla nollan räcker och någon tokoffensiv lär AIK knappast köra här. I AIK har Carlos Strandberg lämnat vilket är ett klart avbräck i AIK. Tippar 2 eller 3-0 till AIK här. 

Speltips: Båda lagen gör inte mål odds: 1.85 hos Mybet. 

Skribent: Per
21 July 2016