Har hittat ett spel som kan vara värt en slant hos Nordicbet som erbjuder en hel del intressanta odds under fliken: Vad kommer att hända 2016? Här erbjuds över 40 spel på diverse saker en del rätt osannolika medan andra känns klart mer inom räckhåll. 

Ett spel är Erik Karlsson att vinna Norris Trophy. James Norris Memorial Trophy är ett årligt pris som tilldelas den bäste försvarsspelaren under säsongen i National Hockey League, ett pris som vanns av Karlsson 2015 och sett till hur säsongen 2015/16 inletts så kan jag inte se någon annan back utmana Karlsson just nu, ja det skulle kanske vara en annan svensk John Klingberg isåfall när det handlar om offensiva backar. 

Karlsson har i skrivande stund snittat över 1 poäng per match vilket är grymt imponerande av en back och med 32 poäng på 27 matcher är Karlsson poängbäst av svenskarna.  Klingberg är NHLs nästbäste back vad gäller poäng och har just nu 27 poäng. Bakom den svenska duon hittar vi Sharks Brent Burns på 22 poäng men med en plus/minus-statistik som knappast imponerar: -12. Vad gäller offensiva backar är Erik i en klass för sig och ett spel på 5 gånger insatsen bör prövas! 

Odds 5.00 på Erik att ta hem priset för andra året i rad är verkligen generöst. Karlsson är världens bästa back just nu inget snack om saken! Återstår att se om han får priset eller en mer defensiv back....

Speltips: Erik Karlsson att vinna Norris Trophy 2016. Odds 5.00 hos Nordicbet. 

Skribent: Per
10 December 2015