Hittat ett mycket intressant spel på Handbolls VM. Niclas Ekberg vs Johan "Jacke" Jacobsson att göra flest mål i turneringen. 

Med risk för att spelet blir voidat då Jacke fortfarande är osäker på VM start efter den hjärnskakning han ådrog sig mot Norge i träningsmatchen veckan innan VM start. 

Idag vet man inte om Jacke kommer till start, men min känsla är att han blir uttagen i hopp om att spela längre fram i turneringen, så pass viktig här han för det svenska landslaget. 

Bahrain skall vi slå ganska komfortabelt i den första matchen och kanske, kanske är Jacke klar för spel lagom till match nr 2 för Sverige. 

Även om Jacke blir spelklar är det tveksamt om han kommer matchas speciellt hårt i de första matcherna. Medan Niclas Ekberg lär få en hel del speltid. Han tillsammans med Jerry Tollbring står dessutom för Sveriges straffkast vilket kan få Ekbergs målskörd att bana i väg ganska mycket. 

Hos NordicBet kan man få 1.86 på Ekberg att göra fler mål än Jacobsson och i mitt tycke är detta riktigt bra med tanke på omständigheterna! Void eller vinst känns mycket troligt här jag hoppas på det sistnämda!

Speltips: Ekberg fler mål än Jacobsson i turneringen odds 1.86 hos NordicBet.

Skribent: Per
11 January 2017