Ni må kalla mig idiot osv men här tycker jag faktiskt att Unibet är ganska generösa. 2.06 på Djurgården Draw no Bet hemma mot IFK Göteborg, ett Göteborg med Engvall borta på grund av skada, Rieks avstängd och Tobias Hysén med höftproblem. Ja det är inte många offensiva pjäser som IFK Göteborg har kvar att använda sig av och mot DIF där typ mer eller mindre alla väntar sig en ganska klar seger är jag inte lite säker. 

Visst man har Boman men han har nyss kommit tillbaka från skada, (blödning i baksida lår) och fått tillbaka Bjärsmyr i försvaret, men känslan är ändå att Göteborg stöter på problem här. 

IFK Göteborg har dessutom inte vunnit mot Djurgården i Stockholm sedan 2011, så det är ingen önskemotståndare för Blåvitt direkt. 

Om tränarbytet i DIF ger någon direkt effekt är jag inte helt säker på det brukar dröja innan det nya tänket har satt sig hos spelarna men rapporterna från Kaknäs där Djurgården tränar är glada och positiva tongångar, klar mer uppåt än under Pelle Olssons sista tid. 

Hur nye DIF-tränaren Mark Dempsey tänker ställa upp sitt mannskap på måndag låter jag vara osagt men jag räknar inte med allt först stora förändringar trots de usla facit man haft. 

Draw no bet på Djurgården här ger 2.06 hos Unibet vilket känns helt ok här. IFK Göteborg kommer dessutom från en tuff bortamatch i Helsingfors i veckan vilket inte heller talar till deras fördel. 

Jag provar DIF DnB odds 2.06 här! 

Skribent: Per
4 August 2016