Speltips på SHL! Rögle är i fritt fall just nu och ingenting tycks kunna stoppa fallet just nu. I helgen inkasserade Ängelholmslaget sin femte raka förlust och HIF-vibbarna har börjat komma in. 

RBK har rejält oflyt denna säsong med skador och sjukdomar som påverkar laget väldigt negativt. Tyler Matsons skada inför seriepremiären var oerhört tung och till råga på allt fick duktige backen Timothy Liljegren körtelfeber vilket innebär att han sannolikt är borta 2 månader till. 

Mot HV71 senast var Rögle tokusla. 1-4 i baken detta trots att HV inte gjorde någon vidare bra match. Ja frågan är hur långt ner i skiten RBK kan sjunka? Just nu håller de inte ens toppklass i HockeyAllsvenskan och hade nog fått problem med en hel del lag där med spelet de visar upp i SHL. 

På målvaktsfronten ser det allt annat än ljust ut för RBK. Varken Volden eller Dansk spelar bra och när man inte har en stabil förstekeeper att luta sig tillbaka på när det går emot är ingen hit. 

Borta mot Brynäs är det inte mycket som talar för några poäng, jag provar att lägga 3 units på -1.5 Brynäs under fulltid till intressanta oddset 2.25 hos WilliamHill. Vinner Brynäs blir det med största sannolikhet med ett par puckars marginal. 

Speltips: Brynäs -1.5 AH odds 2.25 hos WilliamHill. 

Skribent: Per
17 October 2016