Tar ett speltips på bandy och Allsvenskan Södra där det vankas omgång nummer 2. I premiären föll både Blåsut och ÖSK Bandy. Blåsut med 8-2 mot Tranås och ÖSK Bandy mot Nässjö 5-3. Båda lagen spelade borta och nu väntar ny bortamatch för ÖSK som var bra med mot topptippade Nässjö. 

Tycker Nordicbet är lite väl generösa på ÖSK-seger här. Visst det är bortais och svårt att bedömma formen, men för mig är ÖSK Bandy ett klart bättre lag än Blåsut som enligt rapporterna inte gjorde någon vidare bra match borta mot Tranås vilket också resultatet visade. 

Blåsut har tappat en hel del kraft i bröderna Mayborn som stod för en hel del poäng förra säsongen, så nu är det mycket upp till de yngre spelarna att kliva fram och frågan är om de kan lyfta laget till en placering bland de 4-5 bästa? 

Mot Blåsut tror jag på en helt annan offsensivlusta i bortalaget ÖSK Bandy, premiären mot Nässjö var godkänd men nu väntar klart svagare motstånd. I träningsmatcherna har ÖSK visat god målform och spelat riktigt bra så visst känns tvåan klart ok här, gäller bara för bröderna Buskqvist att visa framfötterna så är halva spelet redan inne. I första matchen  var de enligt rapporterna helt ok. 

Mitt speltips: ÖSK Bandy-seger till goda 2.55. 

Skribent: Per
12 November 2015