Speltips 1.Bundesliga: Bayern - Werder Bremen omgång 26. 

Bayern München har inte stått riktigt att känna igen den senaste tiden. Förlust hemma mot Mainz och sen 0-0 borta mot Dortmund. Dessutom tappade man klara 0-2 till 2-2 i Champions League Åttondelsfinal mot Juventus. 

Jag ställer mig frågande till det här med att tränare blir klara för andra klubbar mitt under pågående säsong och i Bayerns fall med Pep tror jag knappast det är till någon fördel....

Hemma på Allianz är Bayern normalt stensäkra men med tanke på den viktiga CL-matchen mot Juventus 4 dagar efter matchen mot Bremen så vete fasen om Bayern ställer den bästa elvan på plan? 

Werder har en uppåtgående form med 8-2 i de två senaste matcherna: 4-1 borta mot Leverkusen och nu 4-1 hemma mot Hannover. 

Borta vann Bayern med nöd och näppe 1-0 och tror inte det blir någon kross denna gång heller. 

Bremen må vara klasser sämre än Bayern, men skulle tro att Bayern redan har fokus inställt på matchen mot Juventus 4 dagar senare, konstigt vore nästan annars....

Startelvor lär komma ett par timmar innan start men förväntar mig att Pep ställer över de spelare som har minsta skadekänningar så de skall vara 100-procentiga mot Juve. 

Tror inte avsaknaden av Clemens Fritz och Zlatko Junuzović skall påverka Werder Bremen speciellt mycket även om både spelat över 20 matcher från start denna säsong. Bremen har goda ersättare och bör kunna hålla stången väl uppe mot Bayern här!

Skribent: Per
6 March 2016