Speltips Bayern - Besiktas: 

Bayern drog en på pappret drömlott när man fick Besiktas i åttondelsfinal. Ett Besiktas som visserligen slog ut Leipzig men som inte skall ha någon större chans mot ett stjärnspäckat Bayern. 

Vårt spel i denna match blir på hörnor och Bayern München. Bayern är Champions Leagues hörngladaste lag och hemma på Allianz brukar man vaska fram en hel del hörnor. Totalt har man ett snitt på över 8.5 och mycket talar för att de kommer fixa det även mot Besiktas. 

Besiktas släpper till en hel del hörnor och är bland de sämre av de kvarvarande lagen. Vi kör på över 8.5 hörnor på Bayern här vilket ger intressanta 2.33 hos Unibet. 

Startelvor Bayern München - Besiktas

Ulreich - Kimmich, J. Boateng, Hummels, Alaba - Javi Martinez - James, Vidal - T. Müller, F. Ribery - Lewandowski Fabri - Adriano, Pepe, Medel, Caner - Hutchinson, Özyakup - Ricardo Quaresma, Talisca, Babel - Negredo

I Bayern bjuds det inte på några större överraskningar. På topp Lewandowski och strax bakom honom Müller och Ribery. I backlinjen hittar vi Kimmich, Boateng, Hummels och Alaba.

I Besiktas hoppas man på ett bortamål vilket kan vara guld värt. Hoppet ställs framför allt till spanjoren Negredo som spelar ensam på topp. 

Speltips: Bayern - Besiktas: Bayern över 8.5 hönor odds 2.33 hos Unibet. 

Skribent: Per
20 February 2018