Speltips Champions League: Bayern München - Arsenal..

Bayern München åkte överraskande på sin första förlust i Champions League 2015/16 mot Arsenal i London. Trots stort bollinnehav för Bayern vann Arsenal tämligen rättvist med 2-0. Och faktum är att Arsenals spelstil inte passar Bayern speciellt bra vilket vi också fick se i förra mötet. 

Bayern kommer säkerligen ligga i trakterna kring 70 % i bollinnehav men med Peps taktik är detta inget sällsynt och inget man behöver oroas över som Gunnerfan. 

Mot Bayern har Arsenal en del tunga avbräck: Walcott, Oxlade-Chamberlain, Arteta och Ramsey saknas men skadorna till trots har Arsenal en uppåtgående formkurva och i senaste Premier League matchen tog The Gunners en imponerande 3-0 seger borta på Liberty Stadium mot ett svårspelat Swansea. 

För Bayern gick det inte lika bra. De tyska rekordmästarna fick inkassera sitt första poängtapp då Frankfurt klarade 0-0. 

Om Wenger lyckas med sin game plan kan det faktiskt räcka till poäng vilket i så fall är en ganska stor knall. Och chanserna för att Arsnenal kommer stå upp ganska bra är rätt stora. Bayerns insats mot Frankfurt hade en del mer att önska och steppar Peps mannar inte upp ett par steg så lär det knappast bli någon Walk in the park för Bayern. 

De två senaste möten mellan  Bayern och Arsenal på Allianz Arena har slutat 2-0 till Arsenal och 1-1. Så Arsenal har goda vibbar på ett bra resultat när de kommer in på Allianz inför över 70 000. 

Troliga startelvor Bayern - Arsenal:

Bayerns startelva:

Neuer; Lahm, Boateng, Martínez, Alaba; Alonso, T. Alcântara, Coman; Müller, Costa, Lewandowski Arsenals startelva: Cech; Debuchy, Mertesacker, Gabriel, Monreal; Coquelin, Cazorla; Campbell, Ozil, Sanchez; Giroud

Väntar mig full attack från Bayern första 15-20 min men håller Arsenal stången där är ett spel på +1.5 asian handicap Arsenal väldigt intressant. 

Provar Arsenal +1.5 och lägger 6 units på detta spel. 

Skribent: Per
4 November 2015