Speltips Barcelona - Roma, Champions League 24 november: avspark kl 20:45. 

Ett Barcelona med ett boostat självförtroende efter 4-0 krossen i El Clasico på Santiago Bernabeu ställs i kommande gruppspelsomgång i Champions League mot Roma. Ett Roma som Barcelona "bara" fick 1-1 mot på Olympiastadion i Rom. 

Nu väntar hemmaplan och en match där Barcelona lär dominera från avspark ända till domarn flöjtar för full tid. 

Lionel Messi fick dryga halvtimmen i El Clasico och såg ganska pigg ut för att vara första inhoppet sedan skadan. 

Nu har han fått ytterligare några dagar att komma ikapp och det skulle förvåna om inte Messi startar mot Roma. En seger här och första platsen är helt klar i gruppen vilket innebär att lottningen i åttondelsfinalen kan bli något bättre. 

Inför Barcelona - Roma väntas tränare Enrique mönstra följande elva:

Målvakt:

Marc-Andre Ter Stegen - Den tyske målvakten lär få fortsatt förtroende i Champions League trots att Bravo var lysande i El Clasico senast. 

Backar: 

Dani Alves -Gerard Pique - Javier Mascherano - Jordi Alba

Mittfältare:

Serige Busquets, defensiv

Andres Iniesta - Ivan Rakitic

Anfallare:

Messi is back! Mycket talar för att Lionel Messi startar på högerkanten med Suarez i mitten och Neymar till vänster. 

Ja Barcafansen har verkligen längtat efter att Messi och mot Roma känns det inte omöjligt att den lille argentinaren nätar. 1:e straffläggare och ett målsnitt som talar för klart över 1 mål på 2 matcher. På 100 CL matcher har Messi nätat 77 gånger. = 0,77 mål per match i CL. Ja med den statistiken att luta sig åt känns ett spel på Messi som målskytt i matchen 2,50 hos WilliamHill verkligen lockande speciellt då samma spel hos Unibet ger 1.63! 

För den som är sugen på Neymar eller Suarez ger ett spel på dessa att göra mål i matchen 2.62 hos WilliamHill vilket också är riktigt bra odds. 

Den som hittar något bättre odds på Messi att näta mot Roma får räcka upp en hand men 2,50 är verkligen taget även om Messi inte är 100 % varm i kläderna. 

Speltips:  Messi att göra mål: 2.50 hos WilliamHill 

Skribent: Per
22 November 2015