Speltips: Barcelona - Atletico Madrid med troliga startelvor. 

Barcelona åkte på en svindande förlust i El Clasico på Nou Camp i helgen och det som överraskade mest var att trion Messi, Suarez och Neymar gick mållösa. Barcelonas enda mål prickades in av Piquet. 

Trots 1-0 ledning blev det förlust 1-2 mot ett klart hungrigare Real Madrid. 

Nu väntar Atletico Madrid i kvartsfinalen av Champions League och att Barcelona skulle förlora två raka på Nou Camp finns inte på kartan. 

Mitt speltips i denna helspanska kvartsfinal är på bollinnehavet. Här ger Unibet 1.70 för över 65.5 % på Barcelona, vilket jag tycker är generöst. 

Högt bollinnehav på Barcelona

65.5 % kan tyckas högt i en kvartsfinal i Champions League, men inte när det handlar om Barcelona mot Atletico Madrid. I de tidigare två matcherna mot Atletico denna säsong noterade Barca 70 och 71 % i bollinnehav.  

Atletico Madrid lär knappast äga speciellt mycket boll och mest ligga på försvar och satsa på kontringar. 

Barcelona - Atletico Madrid startelvor:

Officiella Barcelona - Atletico Madrid startelvor släpps ca 1 timme innan avspark, men så här ser de troliga elvorna ut:

Barcelona:

Ter Stegen - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar

Atletico Madrid:

Oblak - Juanfran, Lucas, Godín, Luís - Saúl, Gabi, Augusto, Koke - Griezmann, Torres

I Atletico Madrid ser Ferando Torres ut att starta tillsammans med Griezmann. Torres må kanske inte vara i sin bästa form men älskar att göra mål just mot Barcelona. 

Om detta är startelvorna i kvällens möte återstår att se men mycket talar för att vi kommer få se något i stil med dessa.

Mitt speltips: Barcelona över 65.5 % i bollinnehav odds 1.70. 

Skribent: Per
5 April 2016