Hittat ett intressant spel i den tyska andra ligan där Christoffer Nyman lär få starta efter att ha gjort debut med ett inhopp i 6-1 segern mot Nürnberg som han krönte med att sätta sista målet i matchen med 2 minuter kvar av ordinarie tid. 

Eintracht Braunschweig har inte bara Nyman som svensk i laget, här spelar även den tidigare HIF-backen: Joseph Baffo. 

Braunschweig hoppas kunna studsa tillbaka i det tyska finrummet igen, efter att bara varit i 1.Bundesliga ett år denna gång och efter 3 omgångar ser det ganska lovande ut. 3 raka segrar har det nämligen blivit för Braunschweig. 

I omgång 4 ställs Nyman och Baffos gäng mot Aue, som ligger på 11:e plats med 3 inspelade poäng (seger) mot bottengänget Sandhausen 2-0. Annars har det blivit två förluster: Greuther Fürth och Heidenheim.

I mitt tycke är Eintracht Braunschweig ett klart bättre lag här vilket inte bara inledningen av säsongen visat utan även sett till spelarmaterialet. 

Med Christoffer Nyman på topp får Braunschweig en vass avslutare av hög klass och det skall bli intressant att se vad "Totte" kan göra i sin nya tyska klubb. 

Väljer att köra draw no bet på Braunschweig här, har svårt att se dem torska mot ett så pass svagt motstånd som Aue. Oddset på draw no bet är 1.75 och kan fås hos betfair. 

Om man vill gå på ett högre odds är 2.60 hos WilliamHill inte helt tokigt, fast då rekommenderar jag givetvis inte lika hög insats som på DnB.

Skribent: Per
8 September 2016