Speltips på Audi Cup-finalen 2015. 

Obs! Matchen livestreamas på bet365. 

Bayern München mot Real Madrid. Ett möte där jag tycker Bayern är lite väl stora favoriter. Ok Ronaldo och Benzema kommer ej lira för Real men de lär ändå mönstra ett riktigt vasst lag. Ett lag som inte hade några större problem att slå Tottenham med 2-0. 

Reals startelva senast var:

Casilla, Danilo, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, James, Isco, Bale, Jesé. 

Mot Bayern München lär Navas få chansen i mål och även Carvajal. 

Bayern då? Jo de övertygade mot ett ganska blekt Milan som bytte ut inte mindre än 9 man samtidigt i mitten av andra halvlek. Någon vidare värdemätare fick man inte i detta möte i mitt tycke.

Real Madrids chanser att nå minst kryss uppskattar jag som ganska goda, även utan Ronaldo. James, Isco, Bale och Jesé är inga dussinlirare direkt och bakom sig har de Kroos och Modric....

Ogillar normalt att spela på "träningsmatcher" likt dessa då tränarna kan byta ut halva laget i paus. Men nu handlar det om final och en liten titel som faktiskt står på spel. Och även om det är en väldigt liten titel tror jag båda lagen hemskt gärna vill vinna. 

X2 betalar 1.80 vilket är ganska bra. Kommer Real upp i samma nivå som mot Tottenham får Bayern svårt att vinna under 90 minuter. 

Skribent: Per
5 August 2015