Hittat ett spel som jag tycker är ganska ok. Nordirland är i min bok EM-slutspelets sämsta lag. Ja jag rankar lag som Ungern, Island, Albanien och Rumänien högre. 

Nordirlands EM-trupp är ingen wow upplevelse, här är det verkligen kollektivet som skall göra det. Men mot Tyskland, Polen och ett defensivt starkt Ukraina har jag svårt att se Nordirland näta mer än 2 gånger. 

I första omgången ställs Nordirland mot Polen och redan där kan det bli tufft....Sen väntar Ukraina och slutligen Tyskland. 

I EM-kvalet hade Nordirland en ytterst enkel grupp med Rumänien, Ungern, Finland, Färöarna och  ett värdelöst Grekland som letar efter formen nere på Medelhavets botten. 

Visst Nordirland gjorde "hela" 16 mål på 10 matcher men nu är motståndet något helt annat och jag väntar mig ett försvarande Nordirland som inte kommer sticka upp speciellt många gånger under en match. 

Nordirlands troliga startelva i EM ser ut enligt följande:

Carroll; Cathcart, McAuley, J Evans; McLaughlin, Norwood, McNair, Davis, Dallas; Ward, Lafferty.

Inte mycket att hurra för i mitt tycke, men vem vet kanske skräller Nordirland big time, dessvärre tror jag inte det. 2.20 på under 2.5 mål Nordirland i hela EM, plockas in till 8 units! 

Speltips: Nordirland under 2.5 mål i EM odds 2.20 hos PaddyPower

Skribent: Per
2 June 2016