Travtips Bergsåker: Lopp 10 (V75-6) DD1. 

7. Digital Archive känns klart bäst i detta startfält och bör kunna ta spets direkt och sedan gå hela vägen. Robert Bergh är en skarp kusk som gillar sin förra hemmabana Bergsåker. 

Just nu ger ett vinnarodds på Digital Archive 2.75 hos bet365 medan oddset på ATG är strax över 4. Men jag är ganska övertygad om att oddset kommer droppa rejält under lördagen och gå under 2.50. 

Hos Nordicbet och Unibet är oddset redan en bra bit under 2.50 så det gäller nog att passa på så länge oddset ligger på 2.75 här! 

Som prognosen visar just nu pekar det på uppehåll och runt nollan. Men under dagen ser kvicksilvret ut att gå upp på 2-3 grader och med lite av solens hjälp som tror jag att banan mjukas upp en aning. 

Värst emot Digital Archive tror jag Victor A.U är. Vann senast på Solvalla och är i bra form. Bör dock inte räcka till mot favoriten här. 

En annan häst att se upp med är Limoncelli. Har sett bra ut under vintern och gjort en hel del bra lopp. Vann på Romme i början av året på ett överlägset sätt där han noterade 1.17.0 på 2660 m.  

Sätter en bra slant på Robert Bergh och 7 Digital Archive här!

Skribent: Per
29 January 2016