Inatt provar vi lite av ett longshoot. Tycker jag börjar få okej koll på NHL nu i inledningen. Hade 8 av 12 matcher rätt igår när jag tippade ett spel på varje match på skoj för att se hur jag ligger till med utan insats.

2 av 3 rekar satt igår, bara Pittsburgh som missade, och det ganska grovt med. Men vi jobbar vidare.

Winnipeg är lite av en favorit för mig denna säsongen. Man har ett väldigt talangfullt lag med många unga spelare, samtidigt som man har bra balans i offensiven med. Mycket kretsar kring 1-2 kedjor, men tycker det finns bra med rutin ner i dem andra kedjorna med.

Mot Boston Bruins så var det ett Winnipeg som var spelförande, speciellt i andra perioden, där man kunde gjort några mål. Men Rinne storspelade i Boston och defensiven där fungerar. Sen fick man in två mål sista två minutrarna, och 4-1 speglar verkligen inte resultatet.

Inatt kommer ett mycket mer oerfaret lag, Toronto. Jag har tippat att Toronto faktiskt ska gå sämre denna säsongen än förra. Man förlorade precis i första matchen mot Ottawa efter förlängning och i andra matchen blev det 4-1 hemma mot Boston.

Dock tror jag att man kommer vara klart bättre hemma än på resande fot.

Kollar man på hur det gått genom åren när Toronto besökt Winnipeg så är det 4 raka vinster och 21-8 i målskillnad för Winnipeg.

Jag tyckte spelet såg bra ut mot Boston och Toronto har många unga spelar som behöver ta ett extra kliv. Andersen har inlett okej i målet för Toronto, och kanske är det så fall han som ska streta emot. Men vi lägger en slant på Winnipeg -1.5 här.

Vill ni ha ett lite mera safe spel så kan ni välja Winnipeg över 2.5 mål, där ligger oddset kring 1.75 just nu.

Men 3.20 provar vi på -1.5 mål för Winnipeg på William Hill.

Skribent: Olofsbetting
19 October 2016