Det ska vara fint väder i Sverige i helgen och jag hoppas det blir fint väder i London med, för jag hoppas på en välspelad match mellan två offensivt lagda lag där vi får se många mål.

West Ham över 1.5 mål har nästan varit en skattkista under säsongen, man är otroligt effektiva på kontringar och har ställt många lag med sin taktik. Man har en väldigt fin anfallstrio och har nu även bredd där uppe, även om man har lite skador för tillfället på Valencia och Carroll.

Sunderland är det målrikaste laget på bortaplan i årets upplaga av Premier League, och det är inte offensiven precis som ligger bakom detta. Även om man lyckas göra mål i dem flesta matcherna så släpper man även in en hel del mål också.

I 12! av dem senaste 14 matcherna på bortaplan i alla tävlingar, så har man släppt in minst två mål. Det är enbart mot Crystal Palace och West Bromwich man inte har släppt in något mål. Två av dem lagen med sämst forwards i Premier League.

West Ham har löst två mål hemma mot både Chelsea, Liverpool och Manchester City, jag blir förvånad om Sunderland skall stätta stopp för deras offensiv imorgon.

Jag kommer även att lägga en peng på Emenike som målskytt till 2.70 med 4u i mitt målskyttespread. Oddset taget på Nordicvet där.

Skribent: Olofsbetting
27 February 2016